Skip to main content
News

NYG: – Bidrar med egen gründererfaring

By 23 March 2023No Comments

NYG: – Bidrar med egen gründererfaring

Etter å ha vært engasjert i næringsforeningen sin gründersatsning over flere år, var det et lett valg for NYG å bli partner med Drammen Works.

NYG AS er et kreativt byrå med kontorer i Mjøndalen og Sigdal. Byrået ble startet for ti år siden av Sondre Nygård, og har siden den gang hatt en enorm vekst – kanskje spesielt de to siste årene.

– Vi har gått fra å være 9-10 ansatte i starten av 2020 til 22 ansatte i 2023. Det har vært en tydelig strategi de siste årene å vokse til det nivået vi er på nå, sier Sondre, som nå er daglig leder og rådgiver i NYG.

Savnet en slik møteplass

Nå jobber NYG med alt fra startups til nasjonale og internasjonale merkevarer. Etter ti år som utfordrer blant byråene, er de klare for å ta det ett skritt videre.

– Vi har en klar ambisjon å bli favoritt. Når selskaper trenger en eller flere av tjenestene vi tilbyr, skal vi det være oss de kontakter først. Det har hele tiden vært kundenes behov som har styrt retningen vi går i og fagområdene vi tilbyr, og slik kommer det til å fortsette å være, sier han.

Sondre var 20 år da han startet NYG. Som ung gründer savnet han et møtepunkt der man kunne bygge nettverk. Det er en av grunnene til at han vært engasjert i å få på plass en slik møteplass som Drammen Works skal være for gründere og startups.

– Erfaringen som gründer selv har vært viktig å ha med seg i partnerskapet med Drammen Works, og det er veldig spennende at det skapes et godt miljø for startups i byen. Det kan være både for de som er helt nystartet og for de som har holdt på en stund og jobber for vekst i selskapet, sier Sondre.

Utvidet nettverk

NYG er representert i styret til Drammen Works, noe som vil si at de bidrar med sin kunnskap og erfaring til å sette retningen Drammen Works skal gå i, hvilke målgrupper de ønsker å nå og hvilke arrangementer som kan være relevante for medlemmene og potensielle medlemmer. Det er også NYG som står for markedsføring og synlighet for Drammen Works.

For NYG betyr engasjementet i Drammen Works et utvidet nettverk i det etablerte næringslivet og samtidig få jobbe med spennende startups.

– For de som har en startup i en kreativ næring holder vi lunsjmøter der alle kan ta opp problemstillinger og dele erfaringer. Samtidig har vi bidratt på Drammen Tech og på andre arrangementer der det er relevant at vi deler av vår kunnskap, sier Sondre.

Motta nyhetsbrev

    Våre partnere