Skip to main content
News

AJ Media: – Markedsføringsgründer hos Drammen Works

By 14 December 2022February 13th, 2023No Comments

AJ Media: – Markedsføringsgründer hos Drammen Works

AJ Media trives veldig godt med å ha medlemskap hos Drammen Works. Foreløpig er det kun gründeren Alexander Johannessen som jobber i selskapet, men han har store ambisjoner.

Alexander Johannessen sitter komfortabelt i sofaen i kontorfellesskapet til Drammen Works. I disse lokalene har han hatt kontor siden mai 2022. Det var da han begynte å drive firmaet sitt AJ Media på fulltid.

– AJ Media driver med digital markedsføring, fortrinnsvis på sosiale medier og Google. Jeg etablerte enkeltpersonsforetaket i 2019 og har drevet det ved siden av en fulltidsjobb frem til mai i år, sier Alexander.

AJ Media jobber med små og mellomstore bedrifter som kunder. Det er gjerne nettbutikker eller andre servicebaserte bedrifter han jobber med.

Intervju med Alexander Johannessen

Viktig nettverksbygging

Det var litt tilfeldigheter som gjorde at han havnet hos Drammen Works. Han la ut på LinkedIn at skulle flytte fra Tønsberg til Drammen og drive AJ Media på fulltid. Da tok daglig leder hos Drammen Works, Adnan Afzal, kontakt. Alexander kom på en omvisning og skjønte fort at han ville trives her.

– Jeg sitter her i snitt fem dager i uken. Jeg bor rett på andre siden av elva, så det er veldig praktisk å dra hit fremfor å sitte på hjemmekontoret, sier han, og trekker frem en rekke fordeler ved å sitte i lokalene på Spor X:

– Det har åpnet seg opp en ny verden med tanke på arrangementer og bransjetreff. Samtidig er det fint å ha lunsj med andre og at det er sosialt i kontorfellesskapet.

– Hvor viktig er det å ha denne typen møteplasser som en ny bedrift?

– Det er veldig viktig med den nettverksbyggingen man blir en del av her. Det er fint å ha et miljø der man kan snakke med andre som også har bedrifter i vekst og i tillegg at det er mange relevante arrangementer, sier han.

Selv har han merket økt omsetning og fått to nye kunder av å være en del av Drammen Works – og i tillegg noen kontakter som er potensielle kunder i fremtiden.

Vekstambisjoner

Ideen til Drammen Works er å være et knutepunkt for å skape nettverk og fellesskap for startups, entreprenørskap og innovasjon. Det kan både være nystartede bedrifter og etablerte bedrifter som ønsker å skalere. Felles for de som har medlemskap her, er at alle har ambisjoner om å vokse. Det har også AJ Media.

– Jeg driver fortsatt enkelpersonsforetak, men blir AS i 2023. I løpet av 2023 er målet å ansatte 1-2 stykker og øke omsetningen til fire millioner. Hvis vi ser fire-fem år frem i tid, er vi 4-5 ansatte med en omsetning på rundt 10 millioner. Det er mye potensiale som ligger i den digitale markedsføringen de neste årene, sier Alexander.

Målet hans er å kunne ha et bredere markedsføringstilbud enn han klarer på egenhånd, samtidig som det fortsatt vil være fullt fokus på de digitale kanalene.

Motta nyhetsbrev

    Våre partnere