Skip to main content
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Frokostmøte

15 November 2022 @ 8:00 am - 10:00 am CET

Oppstarts- og vekstselskaper er i både krevende og spennende tider. Hvordan bør man rigge seg for fremtiden spesielt i en vekstfase, og hvilke muligheter finnes i drammensregionen?

Program

08.00 Frokost

08.30 Velkommen

08.35 Akseleratorprogram ZURF

ZURF er et akseleratorprogram for å skape fremtidige vekstvinnere fra regionen. Programmet har allerede hjulpet 9 bedrifter med å øke sin veksttakt, og søker nå etter tre nye bedrifter å samarbeide med.

Arild Fallan, SpareBank 1 Sørøst-Norge

Arild Fallan jobber som forretningsutvikler i SpareBank 1 SørØst-Norge og er prosjektleder for Zurf-programmet. Han har over 15 års arbeidserfaring fra bank, finans og energisektoren.

Halvard Skogheim, Agera

Halvard har bakgrunn fra management consulting i McKinsey og erfaring med selskapsinvesteringer med aktivt eierskap i Dyvi Invest. Han har hatt flere lederstillinger innenfor strategi og forretningsutvikling i SpareBank 1 og DNB konsernene, og som strategidirektør for internasjonal satsing i Vipps.

09.05 DNB NXT Accelerator – Maren Vågnes, bedriftsrådgiver i DNB

DNB NXT Accelerator ble startet opp i 2017 og er et samarbeid mellom DNB og StartupLab. Programmet har en varighet på 3 måneder, og gir bedrifter i oppstartsfasen en unik mulighet til å utforske et potensielt partnerskap med DNB.

Maren Vågnes er utdannet bedriftsøkonom, og har siden 2011 jobbet innen bank og finans. I tillegg til rådgiverrollen i DNB har hun jobbet med produkt og forretningsutvikling i Handelsbanken. Maren brenner for gode kundeopplevelser, oppstartsbedrifter og et velfungerende næringsliv. Hun skal fortelle om akseleratorprogrammet, hvem dette passer for, og hvilke muligheter det gir bedrifter i en oppstart- eller vekstfase.

 

09.20 Fokus på kundeopplevelser øker veksttakten – Håkon Johansen, Ageda AS

Haakon er lidenskapelig opptatt av å bygge kundeopplevelser i verdensklasse, utfordre status quo, effektiv integrert markedsføring og gjennomføre digital transformasjon som leverer betydelig vekst. Bred erfaring fra ledende stillinger innen media, telekommunikasjon, logistikk og forsikring.

09.45 Lønnsom vekst i krevende tider – Anja Helen Kandal, First Risk Capital 

 

Meld deg på her

  Firmainformasjon
  Deltakere  Details

  Date:
  15 November 2022
  Time:
  8:00 am - 10:00 am CET

  Organizer

  Drammen Works
  View Organizer Website

  Venue

  Drammen Works
  13 Doktor Hansteins gate
  Strømsø, Viken 3044 Norway
  + Google Map