Visningstur 2019: – Sammen setter vi Drammen på konferansekartet

Skisprint Drammen

Foto: Børre E. Helgerud

Tirsdag 12. mars går startskuddet for visningsturen 2019, med hensikt om å vise fram Drammen som konferanseby. – Vi er stolt av samarbeidet mellom Byen Vår Drammen, byens hoteller og Drammen Scener, forteller Nina Tollefsen, leder i Destinasjon Drammen.   

Destinasjon Drammen er et samlet organ for besøksnæringen i Drammen, som igangsetter og samordner aktiviteter, samt utvikler og koordinerer markedsføringstiltak for å øke antall konferanser og eventer i Drammen.

Destinasjon Drammen arbeider for å bidra til økt antall besøk i Drammen og Drammensregionen generelt både med tanke på dagsturisme og weekend-turisme, samt opplevelsesorienterte besøk.

Backstage på World Cup Skrisprint

Visningsturen arrangeres ikke på hvilken som helst dag. I år som i fjor faller dagen på World Cup Skisprint, og deltakerne på visningsturen får bli med bak kulissene på et av Drammens største arrangement.

– Deltakerne får mulighet til å bli med backstage på skisprinten, både for å se hvordan vi rigger for å ta i mot verdens største langrennsløpere, men også oppleve skisprinten på sitt beste i VIP-telt med servering. Vi vil vise at vi har både nettverk og ekspertisen som skal til for å ivareta den type arrangement, sier Tollefsen.

Drammen som knutepunkt

Så langt har visningsturen rundt 30 påmeldte deltakere, og programmet for dagen er satt. Her får deltakerne både se og oppleve samtlige hoteller i Drammen og Drammen Scener.

Som følge av visningsturen 2018 kom det i etterkant flere konkrete forespørsler til Destinasjon Drammen om arrangementer i Drammen.

– Vi konkurrerer med flere aktører i bransjen, så vi setter veldig stor pris på at flere fra eventmarkedet i Oslo-regionen har valgt å komme på akkurat denne visningsturen. Alle som kommer fra Oslo reiser med flytoget til Drammen. Nettbuss frakter også gjestene tilbake til hovedstaden. Vi ønsker å vise hvor lett det er å komme seg til Drammen, og vise byen som et tydelig knutepunkt, forteller Tollefsen og fortsetter:

– Visningsturen 2018 ble en stor suksess, og vi gleder oss til ny runde 12. mars. Sammen skal vi vise hvor lett det er å legge et stort arrangement til Drammen. Vi ønsker å overraske og gi opplevelser for deltakerne hele veien. Dette er et spleiselag, og jeg er veldig takknemlig for at alle bidrar, og ser nytteverdien av tiltaket.

Program for dagen

07:30 – Avreise Oslo

08:20 – Frokost og foredrag på Clarion Hotel Tollboden

09:10 – Visning (med hjelm!) på Quality Hotel River Station

09:40 – Visning på Scandic Ambassadeur

10:10 – Visning på Union Scene

10:35 – Forfriskninger på Comfort Hotel Union Brygge

11:15 – Lunsj i Drammens Teater

12:25 – Backstage VIP Skisprinten

13:15 – Finale Skisprint

15:15 – Hjemreise

 

Ønsker du å vite mer om visningsturen?

Ta kontakt med Nina Tollefsen, leder i Destinasjon Drammen og prosjektleder for visningsturen.


Epost: nina@bvd.no 
Telefon: +47 949 71 901