The Creators Community – Drammens nye Gründerhus

Foto fra MESH i Oslo med mange folk i lokalet

Tidligere i år ble det kjent at The Creators Community gikk av med seieren i Grüderhus-konkurransen i regi av Næringsvekst 2020. Tirsdag 24. september inviteres det til åpningsfest av Drammens nye Gründerhus.

Drammen og Drammensregionen har i norsk målestokk en sterk entreprenørskapskultur, og Drammen ønsker å ta en posisjon som ledende gründerby i Norge. I november 2018 inviterte Næringsvekst 2020 til en åpen konkurranse med hensikt å premiere byens mest lovende og komplette gründerhus-konsept.

2 millioner kroner i tilskudd

18. mars i år ble The Creators Community kåret som vinner av den åpne konkurransen med 2 millioner kroner i premiepotten. Tilskuddet på 2 millioner kroner over 2 år, er et resultat av et spleiselag mellom næringslivet og Drammen kommune.

The Creators Community er ledende i Norden på å utvikle innovasjonshuber, og MESH er et kjent navn for mange. Nå skal de bygge opp en hovedhub for Drammens innovasjonsmiljø på rundt 4.000 m2 i samarbeid med det lokale eiendomsselskapet Vestaksen Eiendom AS.

– Målet vårt er å lage Drammens storstue for innovasjon, med nasjonale og internasjonale koblinger og muligheter, sier Anders Mjåset fra The Creators Community og legger til:

– Vi skal bygge en hub av internasjonalt kaliber, med tjenester og nettverk som gjør det mulig å få ut potensialet i lokale oppstartsbedrifter. I tillegg til oppstartsbedriftene som er kjernen i miljøet vi vil bygge, vil huben fungere som et kulturhus for innovasjon der studenter, innovasjonsinteresserte, store bedrifter, offentlig ansatte og investorer er hjertelig velkommen. Deler av eventprogrammet og en kafé vil være åpen for alle.

Åpningsfest i Drammen

The Creators Community er operatøren og utvikleren av huben, mens det lokale eiendomsselskapet Vestaksen Eiendom AS er eiendomspartneren. 24. september inviterer de til åpningsfest av MESH Drammen, hvor de skal presentere både konsept og det nye kontorbygget i Doktor Hansteinsgate 13-17 i Drammen. Arrangementet varer frem til kl. 16:00 i Drammen før det bærer videre til MESH Oslo for videre feiring og program.


Meld deg på åpningfesten av MESH Drammen i Doktor Hansteinsgate 13-17
fra kl. 14:00-16:00 her.

Dersom du ønsker å være med på hele åpningsfesten i regi av MESH, meld deg på her.