Bli med på Sprekere Drammen 2018

Sprekere Drammen

9. september arrangerer Bedriftsidretten Sprekere Drammen i samarbeid med DNB, Strømsgodset, Drammen Kommune og Akropolis. – Et flott tiltak i byen vår, forteller foredragsholder Trude Wermskog Stormo.

– Vi arrangerer Sprekere Drammen for å vise alle mulighetene Drammen har å by på innenfor trening og helse. 9. september skal vi skape en stor treningsfest med fokus på samhold, treningsglede og variasjon, forteller Christine Moen Hansen, aktivitetskonsulent i Bedriftsidretten i Buskerud.

Ifølge Norsk Helseinformatikk vil dårlig psykisk helse og for lite fysisk trening har større innvirkning på produktiviteten i en bedrift enn andre former for sykdom og skader. Økt velvære gjennom tiltak som kan bidra til bedre helse, sunnere livsstil og et bedre arbeidsmiljø, kan øke produktivitet og inntjening for bedriften.

Treningsmotiverte ansatte

Trude Wermskog Stormo er foredragsholder på eventet Sprekere Drammen, og kombinerer selv en hektisk jobbhverdag med fysisk aktivitet, og deltar blant annet på store konkurranser i langdistansetriatlon.

­– Bedrifter som retter fokus mot trening for ansatte og legger til rette for det, tror jeg vil få mer motiverte ansatte med mer energi. Legger de opp til fellestreninger vil dette styrke samholdet og bedre miljøet på arbeidsplassen, sier Stormo.

– Hva mener du tiltak som dette bidrar til for byen vår?

­– Det at Bedriftsidretten arrangerer treningseventet Sprekere Drammen med foredrag og ulike treningsøkter synes jeg er utrolig kult. Jeg tror at arrangement kan inspirere mange til å komme i gang med trening i hverdagen, sier Stormo.

Ønsker du å lese mer om Sprekere Drammen eller melde deg på eventet, klikk her.

Kilde: Norsk Helseinformatikk