OMDØMMEPROSJEKT DRAMMEN

Omdømmeprosjekt Drammen ble etablert i 2005 for å markedsføre byen og bygge kjennskap til, og kunnskap om, den utviklingen og forvandlingen som har gitt byen et helt nytt ansikt.

Omdømmeprosjektets viktigste mål har hele tiden vært å styrke byens omdømme. Og dette har vi lykkes med. Drammen Works viser at næringslivet i regionen leverer resultater, har mye kompetanse og er konkurransedyktige.

Det virker for oss. Kanskje for deg også?

Det gjærer
i Drammen

Bli bedre kjent med Haandbryggeriet, ett av mange eksempler på at det gjærer Drammen. Nytt næringsliv og nye arbeidsplasser vokser frem, og stadig flere mennesker vil flytte til Drammen.

LES MER

I Drammen er det størrelsen det kommer an på

3CTechnology måler ikke skjermstørrelsen i tommer. De måler i kvadratmeter. Den hittil største henger på Gardermoen og er et lysende eksempel på at det går oppover og fremover med næringslivet i Drammen. Følg med!

LES MER

Bilen din kommer
fra Drammen

7 av 10 biler kommer til Norge via Drammen havn, Norges største bilhavn. I tillegg kommer tusenvis av containere med varer fra hele verden. Havnen har gjort Drammen til landets logistikk-hovedstad.

LES MER

Det går opp og ned i Drammen

Hos firma Risa Meyer har det bare gått oppover, selv når det går nedover. Risa Meyer lager nemlig trapper, og er ett av mange eksempler på at det går oppover og fremover med næringslivet i Drammen. Følg med!

LES MER

Feberen stiger
i Drammen

Det blir nytt sykehus! Det betyr nye arbeidsplasser og nye drammensere, vekst i helserelatert næringsliv og ny boligbygging. Drammen er i ferd med å bli det viktigste knutepunktet på Østlandet utenfor Oslo. Følg med!

LES MER

Er du nysgjerrig på hva drammen kan gjøre for deg?

Cecilie Bjørgan Brunsell
Prosjektleder

Tlf: 924 33 857
E-post: cecilie.brunsell@nfdr.no

NÆRINGSNETTVERK


D5 er et unikt samarbeid mellom kommunene Nedre Eiker, Øvre Eiker, Drammen, Svelvik og Sande.

Les mer om det her

(ekstern lenke)

LOKALER OG NÆRINGSAREALER til leie


Se hvilke næringsarealer
som er til leie i regionen
akkurat nå.

Gå til finn.no

(ekstern lenke)

LOKALER OG NÆRINGSAREALER til salgs


Se hvilke næringsarealer
som er til salgs i regionen
akkurat nå.

Gå til finn.no

(ekstern lenke)