Malermester Buer: – Drammen har et attraktivt næringsliv

Daglig leder på Malermester Buer i trappen ved kontoret med logoen malt på veggen bak. foto

Drammen har et variert næringsliv. Det er registrert rundt 7300 foretak så langt i 2019, og næringslivet kjennetegnes av god lønnsomhet og mange nyetableringer. Malermester Buer er en av mange bedrifter som har tatt valget om Drammen.

– Drammen er i stor utvikling, og vi opplever god vekst, forteller Ingar Aasen, daglig leder i Malermester Buer Drammen AS.

Malermester Buer Drammen AS er et datterselskap i Buer Gruppen som er en av Norges største leverandør av profesjonelle malertjenester.

– Hvorfor falt valget på Drammen da dere etablerte dere?

– Buer Gruppen er i utgangspunktet en Oslo-bedrift, men da vår eier som bodde i Drammen fikk tillit til å begynne for seg selv så falt valget på å etablere ny bedrift i Drammen i 2006. Drammen har mange fine kvaliteter, blant annet nærhet til Stor-Oslo og et attraktivt næringsliv.

Hva mener du er fordelene ved å ha kontor i Drammen?

– Det er mange fordeler ved å ha kontor i Drammen. Når man ønsker å være i bedriftsmarkedet i Drammen var det viktig at man også har kontor lokalt til markedet. Drammen er i stor utvikling, og det gjenspeiles i hvordan bedriften går.

– Hvordan opplever du at kunnskapsnivået er i Drammensregionen?

– Vi syns kunnskapsnivået i Drammen er veldig bra, og ikke minst har de en aktiv Næringsforening som gjør en god jobb. Vi møter mange mennesker på møtene som holdes i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen, både potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Hva er din oppfatning av næringslivet i Drammen?

– Vi opplever næringslivet i Drammen som svært solid, og vi er glade for å ha kontor sentralt i byen.