Kommer

Star Næringspark

Dette er et moderne og energieffektivt prosjektert kontorbygg meget sentralt beliggende ved knutepunktet Rundtom på Strømsø. Lokalene er tilgjengelig beliggende i spennende havneområdet Tollboden, i historiske omgivelser. Det er enkel adkomst til bygget fra Elveparken, fine gang- og sykkelveier, god kollektiv forbindelse og 10 minutters gange til Drammen stasjon. Attraktiv arkitektur med fleksible planløsninger som kan skreddersys til hver enkelt leietakers behov. Umiddelbar nærhet til trafikk knutepunktet Rundtom. Ett minutt fra E18. Beliggende ved Elveparken med gang- og sykkelvei til sentrum 10-15 minutter til Drammen stasjon 10.15 minutter til bussstasjonen
Tollbugata 115, 3041 Drammen, Norway

Om utleier

Historien til Brække Eiendom strekker seg tilbake til tidlig på nittitallet da Stein Erik Brække solgte sin produksjonsbedrift og investerte i sin første eiendom – Guldlisten 20 i Drammen. Frem til 2005 ble det foretatt flere eiendomsinvesteringer og med ca. 30.000 kvm i porteføljen meldte behovet seg for å sette driften i system.

Eiendomsselskapet er i dag organisert som to selskap under Brække Eiendom. Et forvaltningsselskap med fokus på daglig drift av selskapets mange næringseiendommer og et eiendomsselskap med fokus på utvikling av selskapets eiendomsportefølje.

Christoffer Løvdal leder forvaltningsselskapet som tilbyr forretningsførsel, teknisk forvaltning, utleie, reforhandling, leietakeroppfølging, prosjekt- og vaktmestertjenester. Kristoffer Brække leder utviklingsselskapet som ble opprettet vinteren 2018.

Brække Eiendom har som mål å bli ledende innen eiendoms- og næringsutvikling i Drammensregionen, og den foretrukne eiendomsforvalter og utleier i regionen.

Særskilte fasiliteter
Stor parkeringskjeller med heis og elbil ladeplasser. Innendørs avlåst sykkelparkering med el. sykkel ladning. Solrik terrasse med utsikt over byen og havnen.
Areal

Kontaktinfo

Kontaktperson
Jens-Petter Frøiland
Telefon
E-post
Beliggenhet
Ett minutt fra E 18 og 10 minutter gange til Drammen stasjon.
Adresse
Tollbugata 115, 3041 Drammen
Areal
5200 kvm
Særskilte fasiliteter
Stor parkeringskjeller med heis og elbil ladeplasser. Innendørs avlåst sykkelparkering med el. sykkel ladning. Solrik terrasse med utsikt over byen og havnen.

Flere ledige lokaler fra Brække Eiendom

  • Ingen flere lokaler registrert på denne siden

Opplev
Drammen

Finn ut hva som gjør Drammen til en attraktiv by å jobbe og bo i.