Kommer

CO56 - Bangeløkka Næringspark

C. O. Lunds gate 56 (CO56) vil bestå av 5.000 kvm fordelt over fire plan, hvorav plan 1 kan være et forretningslokale og øvrig vil være kontorlokaler. Bygget vil ligge strategisk plassert på Strømsø/Bangeløkka i Drammen, og ligger i direkte tilknytning til av- og påkjøring til E18, samt av- og påkjøring til E134 Nedre Eiker, Øvre Eiker og Kongsberg. Bangeløkka er hovedknutepunktet for adkomst til Drammen fra både sør, sør-øst og vest, og det passerer i dag ca 50.000 biler i døgnet. Beliggenheten er også som et geografisk midtpunkt med hensyn til arbeidsmarkedene i Vestfold, Kongsbergregionen, Drammensregionen og Oslo/Bærum/Asker. Området er et veletablert kontor- og næringsområde med aktører som blant annet: GK, Block Watne, Ingeniør Ivar Pettersen, Assemblin, GET, Ellingsen Møbler/Slettvoll, Tesla, Elkjøp, Power m.fl.
C O Lunds gate 56, 3044 Drammen, Norway

Om utleier

Ticon Eiendom er i dag et ledende selskap innenfor eiendomsutvikling i Drammensregionen.

Selskapet utvikler nærings- og boligprosjekter, og er en sentral aktør i byutviklingen i Drammen.

Ticon Eiendom har blant annet oppført Torget Vest, Losjeplassen, BB110, videreutvikling av Ticonbygget, Engersand Havn, Bragernes Atrium, Elveparken Vest og Tangen Brygge.

Særskilte fasiliteter
Nybygg, Energiklasse A, unik eksponering
Areal

Kontaktinfo

Kontaktperson
Asgeir K. Svendsen
Telefon
E-post
Beliggenhet
Strategisk plassert ved trafikkmaskinen på Strømsø/Bangeløkka med enkel av- og påkjøring til E18 i retning Oslo og sørover, samt E134 mot Eikerbygdene.
Adresse
C. O. Lunds gate 56, 3044 Drammen
Areal
400 - 5000 kvm
Særskilte fasiliteter
Nybygg, Energiklasse A, unik eksponering

Flere ledige lokaler fra Ticon Eiendom

Opplev
Drammen

Finn ut hva som gjør Drammen til en attraktiv by å jobbe og bo i.