Søkemelgere på taket til en bedrift i drammen
Kontordestinasjon Drammen. Partnere og næringsmeglere

Velkommen til visningslunsj på Clarion Hotel The Hub

Kontordestinasjon Drammen 2025, forkortet til KD25, er et unikt samarbeidsprosjekt mellom åtte eiendomsutviklerne og tre næringsmeglere. Prosjektet har som mål å vise at Drammen er en attraktiv kontordestinasjon.

Torsdag 26. september kl. 11.00 på Clarion Hotel The Hub i Oslo vil du få presentert nye kontorprosjekter og få et solid innblikk i alt som skal skje i Drammen fremover mot 2025.

Kontordestinasjon Drammen 2025

Kontordestinasjon Drammen 2025

Meld deg på visningslunsj her


Ved å registrere e-postadressen din samtykker du til å motta informasjon om aktiviteter, kampanjer og nyheter fra Drammen Works og Næringsvekst 2020. Du kan når som helst be om å bli slettet fra å motta e-post. 

Les mer om KD25

På frierferd i Oslo

Kontordestinasjon-prosjektet i Drammen søker lykken i Oslo. Målet er at frierferden skal ende med noen nye ”giftermål” på sikt.

De to foregående årene har søkemeglere fra Oslo tatt turen til Drammen for å se, høre og la seg friste av Drammen som kontordestinasjon, men i september reiser Næringsforeningen i Drammensregionen og flere av byens eiendomsutviklere og næringsmeglere like så godt motsatt vei. Der skal de informere om alt det nye som nå skjer i byen og som er med på å styrke Drammen som kontordestinasjon.

Les mer om KD25 her

PARTNERE