Mangfold og samarbeid er to suksessfaktorer for gründerbyen Drammen. Vi har et næringsliv som står sammen og spiller hverandre gode, til tross for stor variasjon i bransjer og virksomheter. Bli kjent med noen av våre gründere og deres unike historier.

Se gründercaser
Case 1: CUTFAB

Cutfab freser din idé

Et litt ugunstig hjørne i Kristoffer Steens nye leilighet ble starten på gründereventyret Cutfab. I dag er drammensbedriften et bevis på at lokal produksjon kan være både bærekraftig og lønnsom.

Les hele saken Start din gründerreise

Case 2: GROGRO

Grogro skaper fremtidens barnemat

Da Malin Bruset fikk barn oppdaget hun at det var et stort gap mellom hjemmelaget barnemat og den i butikkhyllene. Det ga henne ideen om et helt nytt produkt: Sunn, næringsrik og fersk barnemat. Helt ferdiglaget.

Les hele saken Start din gründerreise

Case 3: VICOTEE

Vicotee skal sette Drammen på teknologikartet

Fra Eikhaugen i Drammen er Vicotee godt i gang med å forme fremtidens teknologi og skape hundrevis av spennende arbeidsplasser i byen.

Les hele saken Start din gründerreise

Start din gründerreise

Fremover skal vi tilrettelegge for å utnytte styrken i mangfold og samarbeid. Eksempelvis skal gründerhuset MESH etablere seg i Drammen neste år. I dag har vi allerede flere nyttige arenaer for gründere, som gründercafé, gründeruka, gründerverksteder og kurs i regi av Etablererveiledningen.

Vil du starte din gründerreise i byen vår? Kontakt Lisbeth eller Cecilie.
De viser deg mulighetene.

Lisbeth Torkildsen
Rådgiver | Etablererveiledningen

Lisbeth Torkildsen
Rådgiver | Etablererveiledningen

Cecilie Brunsell
PROSJEKTLEDER | NÆRINGSVEKST 2020

Cecilie Brunsell
Prosjektleder | Næringsvekst 2020