Finner ditt kontorlokale

Kontorportal Drammen Works

– Vi vet hva byen har å by på og vi kjenner de fremtidige utviklingsprosjektene, sier næringsmeglerne Paul-Andrè Lefranc, Knut Holter og Sverre Broder Lund.

De representerer henholdsvis Buskerud Næringsmegling, Eiendomssenteret samt Malling og Co Drammen. Jobben deres er å formidle kontorlokaler i Drammensområdet.

– Det er spennende å være næringsmegler i Drammen. Pågangen er stor både fra bedrifter i og utenfor Drammensregionen. Stadig flere ser på mulighetene hos oss, sier Knut Holter i Eiendomssenteret. Nå deltar de tre næringsmeglerne i det nye samarbeidet eiendomsbransjen har opprettet, der de har lansert en felles portal for ledige kontorlokaler i Drammen.

Kompetent og kompakt knutepunkt

– Drammen har egne bymessige kvaliteter og dekker et stort omland, samtidig som byen ligger i kort avstand til Oslo. Vi ser en sterk utvikling rundt Strømsø og kollektive knutepunkt, med nye moderne kontorbygg, hotell og konferanselokaler. Det er videre planlagt store offentlige investeringer, som for eksempel ny jernbanestasjon på Strømsø og nytt sykehus på Brakerøya, sier Sverre Broder Lund i Malling og Co Drammen.

Konkurrent, men nå samarbeidspartner, Paul-Andrè Lefranc i Buskerud Næringsmegling ser at Drammen har store fortrinn på leiemarkedet for næringseiendom.

– Drammen er en kompakt by der det meste er innenfor ti minutters gange. Byen har svært god kommunikasjon med hyppige togavganger og nærhet til viktige veiforbindelser. Videre har befolkningen i Drammen høy kompetanse, og er et knutepunkt på Østlandet mellom Kongsberg, Vestfold, Hallingdal, Oslo og Østfold med Oslofjordforbindelsen, forklarer Lefranc.

Spennende nye prosjekter

De tre meglerne tror det blir lagt merke til at bransjen nå går sammen om å vise frem de beste kontorlokalene, også for leietakere utenfor Drammen. De ser med spenning på mange nye eiendomsprosjekter, samt den storstilte utbyggingen med hotell og kontorer ved Jernbanestasjonen.

Er du nysgjerrig på byens ledige kontorlokaler? Se ledige lokaler her!

Besøk våre næringsmeglerne her:

 

Malling & co logo

 

BNM logo

 

eiendomssenteret logo